Een klassieke blokhut in uw tuin, nog steeds populair!

Het Castle Klassieke blokhutten programma biedt  karaktervolle en zeer kwalitatieve blokhutten met een  authentieke onderscheidende look.  Bovendien geven onze klassieke maatwerkmodellen u een aantal uitgewerkte ideeën om uw blokhutdroom te verwezenlijken.  

Verschillende typen klassieke blokhutten

Typerend aan klassieke blokhutten is de zadeldak constructie met dakhelling van 15 à 19°. Dit zorgt voor een authentiek aanzicht.  Een klassieke blokhut kan ook worden verkregen met een aanbouwblokhut. Deze wordt lateraal tegen de zijwand geplaatst, langs links of rechts.  De aanbouwblokhut  kan worden gebruikt als fietsenstalling of als berghok. Veelal heeft een klassieke blokhut ook een voorluifel. De luifel bestaat in verschillende afmetingen al naargelang de wensen van de klant.  Tot 1.5 meter voorluifel  zijn er geen steunpalen nodig. 

Een klassieke blokhut als stapelplaats

Klassieke blokhutten worden soms ook geleverd met een stapelplaats. Standaard stapelplaatsen hebben een breedte van ongeveer 1 meter. Zij zijn voornamelijk functioneel  als houtberging. Onze klassieke blokhutten hebben standaard singels als dakbedekking. Andere mogelijke dakbedekkingen zijn legio, zoals daar zijn  metaalprofielplaten, dakpanplaten en metrosingels.

Klassieke blokhutten zijn de basis van alle huidige blokhutgamma’s.  Klassieke blokhutten  zijn er ook met bijvoorbeeld  een enkel hellend dak.  Het klassieke blokhutgamma van Castle is tevens de basis voor het maatwerkprogramma. Klassieke blokhutten zijn nog steeds zeer populair. 

Baranquila

Baranquila

7.308,40

Charmante grote tuinwoning met overdekt gedeelte. Uitgevoerd met kwalitatief Noord-Europees vurenhou.....

Barbados

Barbados

6.613,00

Typische boshut met zadeldak en overdekt terras, uitgevoerd met kwalitatief Noord-Europees vurenhout.....

Celia

Celia

1.989,00

Klassieke blokhut met zadeldak, uitgevoerd met kwalitatief Noord-Europees vurenhout. PEFC gecertific.....

Fleance

Fleance

4.211,00

Grote klassieke blokhut met zadeldak, uitgevoerd met kwalitatief Noord-Europees vurenhout. PEFC gece.....

Kreta

Kreta

4.632,00

Klassieke lounge blokhut met zadeldak, uitgevoerd met kwalitatief Noord-Europees vurenhout. PEFC gec.....

Makira

Makira

4.476,00

Klassieke landschapsblokhut, uitgevoerd met kwalitatief Noord-Europees vurenhout. PEFC gecertificeer.....