Kippenhok Lakenvelder

1.095,00

Excl. BTW: €904,96

Model:
1048

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving


De Lakenvelder is geschikt voor een viertal kleine of middelgrote kippen. De Lakenvelder wordt geleverd met een extern legnest met klepdeksel en een uitneembare zitstok, waardoor het eenvoudig schoon te maken is. De lakenvelder is standaard voorzien van hardhouten onderegels. Het nachthok bevindt zich aan de linkerzijde.


Castle Dierenverblijven


Het kippenhok "de Lakenvelder" is een Nederlands fabricaat. De Lakenvelder is al meer dan 10 jaar in ons assortiment en heeft in de loop der jaren slechts een aantal kleine constructieve aanpassingen ondergaan. Wij weten daarom uit ervaring dat u van onze producten 10 tallen jaren plezier kan hebben, mits u het product volgens onderhoudsschema behandeld. Castle Dierenverblijven staat garant voor topkwaliteit.

Nachthok
Het nachthok wordt aan de linkerkant geplaatst. Zodat uw kippen beschut kunnen zitten, eventueel ook onder het nachthok.

Fundering
Het is verstandig om uw kippenhok te plaatsen op een fundering. Dit heeft als voordeel dat het stormvast staat. Het staat mooi waterpas en uw deuren zullen beter draaien. Wanneer u voor een hardhouten fundering kiest, wordt uw hok beter beschermd tegen optrekkend vocht. Het kippenhok staat daardoor iets hoger zodat de kippen beter in het zand kunnen scharrelen. Castle kan u een hardhouten funderingset klasse 1 leveren, compleet met hardhouten piketpalen en precies op maat gemaakt. Het kippenhok schroeft u hieraan vast. Eventueel kunt u ook kiezen voor trottoir bandje of tegels.


Materialen
De wanden bestaan uit rabat van 17 mm dik en het regelwerk is voornamelijk 32 mm x 45 mm Het hout is van een hoge kwaliteit Noord-Europees vuren. Noord-Europees hout wordt op een ecologisch verantwoorde manier gewonnen en verwerkt. Dit geldt ook voor de hardhouten regels die uw producten beschermen het optrekken van het vocht en daardoor langer mee gaan. Dit hardhout is FSC gecertificeerd.
Het plaatmateriaal voor de dakdelen en bodem worden met een computergestuurde robot op maat gemaakt om verzekerd te zijn van uitstekende pasvorm. De daken en bodem zijn van SPANO V313. Dit is een zeer specifieke spanoplaat. Spano V313 wordt gemaakt met melaminelijm. Dit maakt de plaat vochtbestendig. De melaminelijm zorgt bovendien voor een mooie gladde afwerklaag die gemakkelijk is schoon te houden.
Voor de dakbedekking is gekozen voor bitumendakleer versterkt met glasvlies en bestrooid met een rode granulaatkorrel. Het gebruikte Bekeart gaas is 1.05 mm dik met mazen van 19 mm x 19 mm.
Er wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardige, milieu en diervriendelijke industri?le verf op waterbasis van het merk Teknos Drywood. Deze verf is tevens te verkrijgen onder het kopje 'toebehoren'. Verf  van Teknos Drywood behoort tot het topsegment en wordt door veel schilders en industri?le spuitbedrijven toegepast. Vooraf aan de montage worden onderdelen grondig geschuurd. Het schuren geeft een vlak oppervlak waardoor de verf niet onnodig ver in het hout trekt maar een egaal dikke laag gaat vormen die het hout extra goed beschermd. De veer van de rabatdelen wordt onder andere voorgeschilderd, door warmte en kou zal ieder materiaalsoort gaan uitzetten of krimpen. Door het voorschilderen zullen er geen blanke naden zichtbaar worden wanneer het hout gaat krimpen. Als de onderdelen gemonteerd zijn gaat het naar de spuiterij om gespoten te worden. Spuiten heeft een aantal voordelen t.o.v. schilderen. Zo geeft spuiten een mooie, egale laag. Een ander voordeel is dat de laagdikte die met spuiten kan worden opgebracht per keer driemaal dikker is dan tijdens het schilderen.

Levering
Het dierenhok wordt als bouwpakket aangeleverd met ons vaste transportbedrijf.


Afmetingen:

 

Zonder oversteek:
Lengte excl. oversteek: 235 
Diepte excl. oversteek: 95 
Hoogte excl. oversteek: 170 

Met oversteek:
Lengte incl. oversteek: 235 
Diepte incl. oversteek: 105 
Hoogte incl. oversteek: 170 

Als pakket:
Lengte Pakket: 120 
Breedte Pakket: 51 
Hoogte Pakket: 170

 

Gewicht 150 kg

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder