Hondenhok de Luxe

795,00

Excl. BTW: €657,03

Model:
1120

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Het type hondenhok de luxe is een hondenhok voor buiten. Het is geschikt voor middelgrote hondenrassen of voor twee kleinere honden. Uw hond heeft hiermee een perfect buitenverblijf. Achterin is het slaapgedeelte. Aan de zijkant is een deur aangebracht om bij het slaapcompartiment te komen. Om wind te weren zit binnen in het midden van het hondenhok een scheidingswand. Voorin beschut door de luifel kan uw hond gaan liggen bij regen. Het staat een paar cm van de grond om te voorkomen dat de kou optrekt. Daarnaast is er onder het dak een extra plafond gemonteerd om warmte en kou te weren. Hondenhok de luxe is leverbaar als pakket of gemonteerd.


Materialen

De wanden bestaan uit rabat van 17 mm dik en het regelwerk is voornamelijk 32 mm x 45 mm Het hout is van een hoge kwaliteit Noord-Europees vuren. Noord-Europees hout wordt op een ecologisch verantwoorde manier gewonnen en verwerkt. Dit geldt ook voor de hardhouten regels die uw producten beschermen het optrekken van het vocht en daardoor langer mee gaan. Dit hardhout is FSC gecertificeerd.

Het plaatmateriaal voor de dakdelen en bodem worden met een computergestuurde robot op maat gemaakt om verzekerd te zijn van uitstekende pasvorm. 
De daken en bodem zijn van SPANO V313. Dit is een zeer specifieke spanoplaat. Spano V313 wordt gemaakt met melaminelijm. Dit maakt de plaat vochtbestendig. De melaminelijm zorgt bovendien voor een mooie gladde afwerklaag die gemakkelijk is schoon te houden.

Voor de dakbedekking is gekozen voor bitumendakleer versterkt met glasvlies en bestrooid met een rode granulaatkorrel. Het gebruikte Bekeart gaas is 1.05 mm dik met mazen van 19 mm x 19 mm.

Er wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardige, milieu en diervriendelijke industriële verf op waterbasis van het merk Drywood. Groen RAL 6009 en de roomwit RAL 1013. Deze verf behoort tot het topsegment en wordt door veel schilders en industriële spuitbedrijven toegepast. Vooraf aan de montage worden onderdelen geschuurd en voorgeschilderd. Het schuren geeft een vlak oppervlak waardoor de verf niet onnodig ver in het hout trekt maar een egaal dikke laag gaat vormen die het hout extra goed beschermd. De veer van de rabatdelen wordt onder andere voorgeschilderd, door warmte en kou zal ieder materiaalsoort gaan uitzetten of krimpen. Door het voorschilderen zullen er geen blanke naden zichtbaar worden wanneer het hout gaat krimpen. Als de onderdelen gemonteerd zijn gaat het naar de spuiterij om gespoten te worden. Spuiten heeft een aantal voordelen t.o.v. schilderen. Zo geeft spuiten een mooie, egale laag. Een ander voordeel is dat de laagdikte die met spuiten kan worden opgebracht per keer driemaal dikker is dan tijdens het schilderen.


Afmetingen:                    Dit Hondenhok wordt gemonteerd geleverd !!!!!!

 

Zonder oversteek:
Lengte excl. oversteek: 145 
Diepte excl. oversteek: 100 
Hoogte excl. oversteek: 130 

Met oversteek:
Lengte incl. oversteek: 165 
Diepte incl. oversteek: 140 
Hoogte incl. oversteek: 125 

Als pakket:
Lengte Pakket: 165 
Breedte Pakket: 96 
Hoogte Pakket: 35

 

Gewicht 150 kg

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder