Konijnenhok De Luxe met Ren

495,00

Excl. BTW: €409,09

Model:
1099

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

 

Konijnenverblijf De Luxe met ren lijkt qua afmeting en uiterlijk op het konijnenverblijf Groot met ren. Het verschil zit hem voornamelijk in de breedte. Konijnenverblijf De Luxe met ren is 25 cm breder dus 77 cm. Een afsluitbare opening in het bovengedeelte geeft, middels een loopplank, toegang tot deze ren. Dit konijnenverblijf is aan de rechterzijde voorzien van een extra groot nachthok met deur, om uw konijn te beschermen tegen kou en regen. Aan de linkerzijde zit een ruif die geheel geopend kan worden, hierdoor is het hok makkelijk schoonmaken. Daarnaast heeft het onder twee deurtjes zodat u de ren makkelijk schoon kunt maken. Het is een ideaal verblijf voor grotere konijnen of voor meerdere konijntjes.


Castle Dierenverblijven


Het konijnenhok De Luxe met ren wordt in Nederland geproduceerd. Castle Dierenverblijven voert het konijnenhok De Luxe met ren al meer dan 10 jaar in zijn huidige vorm met slechts kleine constructieve aanpassingen. Wij weten uit ervaring dat onze producten met gemak 10 jaar staan als ze volgens het onderhoudsschema worden onderhouden. Castle Dierenverblijven staat voor de topkwaliteit en dito service.

Nachthok
Dit konijnenverblijf heeft een nachthok waar uw konijn in de winter kan verblijven, dit beschermd uw konijn tegen koude wind en regen. Het nachthok zit standaard aan de rechterzijde. Indien u de mogelijkheid heeft is het aan te raden het nachthok te plaatsen aan de kant waar de meeste koude wind of regen vandaan komt. Dit geeft u konijn ook de mogelijkheid met guur weer buiten te zitten.


Materialen
De wanden bestaan uit rabat van 17 mm dik en regelwerk van voornamelijk 32 mm x 45 mm van hoge kwaliteit Noord-Europees vuren. Noord-Europees hout wordt op een ecologisch verantwoorde manier gewonnen en verwerkt. 
Het plaatmateriaal voor de dakdelen en bodem worden met een computergestuurde robot op maat gemaakt om verzekerd te zijn van uitstekende pasvorm. De daken en bodem zijn van SPANO V313. Dit is een zeer specifieke spanoplaat. Spano V313 wordt gemaakt met melaminelijm. Dit maakt de plaat vochtbestendig. De melaminelijm zorgt bovendien voor een mooie gladde afwerklaag die gemakkelijk is schoon te houden.
Voor de dakbedekking is gekozen voor bitumendakleer versterkt met glasvezel en bestrooid met een rode granulaatkorrel.
Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige, milieu en diervriendelijke industri?le verf op waterbasis van het merk Drywood. Groen RAL 6009 en de roomwit RAL 1013. Deze verf behoort tot het topsegment en wordt door veel schilder- en spuitbedrijven toegepast. Vooraf aan de montage worden onderdelen geschuurd en voorgeschilderd. Het schuren geeft een vlak oppervlak waardoor de verf niet onnodig ver in het hout trekt maar een egaal dikke laag gaat vormt die het hout extra goed beschermd. De veer van de rabatdelen wordt bijvoorbeeld voorgeschilderd. Door warmte en kou zal ieder materiaalsoort gaan uitzetten of krimpen. Door het voorschilderen zullen er geen blanke naden zichtbaar worden wanneer het hout krimpt. Als de onderdelen gemonteerd zijn gaat het naar de spuiterij om gespoten te worden. Spuiten heeft een aantal voordelen t.o.v. schilderen. Zo geeft spuiten geeft een mooie, egale laag. Een ander voordeel is dat de laagdikte die met spuiten kan worden opgebracht per keer driemaal dikker is dan tijdens het schilderen.

Het hok wordt gemonteerd geleverd.


Afmetingen:

 

Zonder oversteek:
Lengte excl. oversteek: 156 
Diepte excl. oversteek: 79 
Hoogte excl. oversteek: 108 

Als pakket:
Lengte Pakket: 153
Breedte Pakket: 88 
Hoogte Pakket: 47

 

Gewicht 50 kg

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder