Konijnenhok Dubbel

345,00

Excl. BTW: €285,12

Model:
1095

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Castle Dierenverblijven


Het konijnenhok Dubbel is geschikt voor één of twéé konijnen. Dit konijnenverblijf is voorzien van een tussenwand en twéé ruiven. Natuurlijk kunt u deze tussenwand ook weglaten om uw konijn nog wat meer ruimte te geven. Dit zeer ruime konijnenverblijf is voornamelijk geschikt voor het houden van konijnen binnen of op een beschutte plaats. Dit is het enige konijnenverblijf waar u twéé konijnen apart van elkaar kunt houden.

Het konijnenhok wordt in Nederland geproduceerd. Castle Dierenverblijven voert het konijnenhok al meer dan 10 jaar in zijn huidige vorm met slechts kleine constructieve aanpassingen. Wij weten uit ervaring dat onze producten met gemak 10 jaar staan als ze volgens het onderhoudsschema worden onderhouden. Castle Dierenverblijven staat voor de topkwaliteit en dito service.

Materialen
De wanden bestaan uit rabat van 17 mm dik en regelwerk van voornamelijk 32 mm x 45 mm van hoge kwaliteit Noord-Europees vuren. Noord-Europees hout wordt op een ecologisch verantwoorde manier gewonnen en verwerkt. 
Het plaatmateriaal voor de dakdelen en bodem worden met een computergestuurde robot op maat gemaakt om verzekerd te zijn van uitstekende pasvorm. De daken en bodem zijn van SPANO V313. Dit is een zeer specifieke spanoplaat. Spano V313 wordt gemaakt met melaminelijm. Dit maakt de plaat vochtbestendig. De melaminelijm zorgt bovendien voor een mooie gladde afwerklaag die gemakkelijk is schoon te houden.
Voor de dakbedekking is gekozen voor bitumendakleer versterkt met glasvezel en bestrooid met een rode granulaatkorrel.
Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige, milieu en diervriendelijke industri?le verf op waterbasis van het merk Drywood. Groen RAL 6009 en de roomwit RAL 1013. Deze verf behoort tot het topsegment en wordt door veel schilder- en spuitbedrijven toegepast. Vooraf aan de montage worden onderdelen geschuurd en voorgeschilderd. Het schuren geeft een vlak oppervlak waardoor de verf niet onnodig ver in het hout trekt maar een egaal dikke laag gaat vormt die het hout extra goed beschermd. De veer van de rabatdelen wordt bijvoorbeeld voorgeschilderd. Door warmte en kou zal ieder materiaalsoort gaan uitzetten of krimpen. Door het voorschilderen zullen er geen blanke naden zichtbaar worden wanneer het hout krimpt. Als de onderdelen gemonteerd zijn gaat het naar de spuiterij om gespoten te worden. Spuiten heeft een aantal voordelen t.o.v. schilderen. Zo geeft spuiten geeft een mooie, egale laag. Een ander voordeel is dat de laagdikte die met spuiten kan worden opgebracht per keer driemaal dikker is dan tijdens het schilderen.

Het hok wordt gemonteerd geleverd.


Afmetingen:

 

Zonder oversteek:
Lengte excl. oversteek: 156 
Diepte excl. oversteek: 54 
Hoogte excl. oversteek: 104 

Met oversteek:
Lengte incl. oversteek: 156 
Diepte incl. oversteek: 65 
Hoogte incl. oversteek: 106 

Als pakket:
Lengte Pakket: 155
Breedte Pakket: 62 
Hoogte Pakket: 27

 

Gewicht 50 kg

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder