Over ons

Over Castle Dierenverblijven

 

 De kwaliteit van de gebruikte materialen loopt echter zeer sterk uiteen. Castle gebruikt alleen goed gedroogd Noord-Europees hout voorzien van het FSC keurmerk, roestvrije schroeven, nagels en scharnieren. Onze dierenverblijven zijn duurzaam afgewerkt.


Scharrelende kippen, een konijn of een paar duiven in de tuin?  Gezellig, zoveel leven in de tuin. Maar u wilt daarbij wel het beste voor uw dieren en een hok dat bovendien uw tuin siert. Een Castle dierenverblijf voldoet geheel aan deze wensen. Castle dierenverblijven zijn ruim, goed en en staan  schitterend op uw balkon of in uw tuin

Het maken van een kwalitatief goed hok dat ook nog eens voldoet aan de normen en waarden op het gebied van diervriendelijkheid en mooi staat in iedere tuin, is een hele opgave. Bovendien kan het behoorlijk in de papieren lopen wanneer dit gerealiseerd wordt door een ervaren timmerman. Castle Dierenverblijven biedt hiervoor dé oplossing. De konijnenhokken, duiventillen, kippenhokken en andere producten die Castle levert, sieren dan ook steeds vaker de tuin of het balkon van mensen die een mooi afgewerkt hok voor hun dieren wensen. Ook aan de vormgeving is de nodige tijd besteed. De hokken van Castle zijn zo gemaakt dat ze in iedere tuin inpasbaar zijn en de dieren voldoende leefruimte bieden. Zij voelen zich er prettig in – daarom gaat het uiteindelijk.

Castle Dierenverblijven is gevestigd in Holten. Al onze verblijven worden in Rijssen en Holten geproduceerd. We voldoen aan alle eisen en normen om een kwalitatief en duurzaam verblijf op de markt te brengen. Wij leveren aan dealers en aan particulieren. Bezorgen is mogelijk in Nederland, België en Duitsland.

De hokken, die zijn geschilderd in landelijk groen met roomwit óf antraciet, gaan door hun stevige constructie en de hoge kwaliteit van de gebruikte onderdelen jarenlang mee. 

Onze producten zijn standaard voorgeschilderd en gespoten. In de webshop zijn allerhande dierenhokken te verkrijgen. De kwaliteit van de gebruikte materialen loopt echter zeer sterk uiteen. Castle gebruikt alleen goed gedroogd Noord-Europees hout, roestvrije schroeven, nagels en scharnieren. Zodoende bent u ervan verzekert dat uw dierenverblijf niet binnen de kortste keren gaat barsten of kromtrekken doordat het hout nog niet voldoende is gedroogd. Of dat roestende schroeven en nagels de verflaag aantasten.

In de toekomst zal Castle Dierenverblijven met meer soorten producten en variaties komen. U kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie. 

Castle Dierenverblijven: vooruitstrevend in milieu- en diervriendelijke dierenverblijven.

Op basis van de beproefde modellen van Castle hebben we een aantal hokken verbeterd op het gebied van verduurzaming. Alle Castle producten worden voorzien van milieu en diervriendelijkere watergedragen verven. De levensduur is bij juist onderhoud gelijk aan dat van schadelijk geïmpregneerde producten.