Product informatie

De producten van Castle dieren- en buitenverblijven zijn onder te verdelen in een aantal categoriën, zoals: kippenhokken, konijnenhokken, duiventillen, wandvolieres en buitenmeubilair. Ieder product wordt zorgvuldig geproduceerd in onze eigen werkplaats. 

Het maken van een goed verblijf dat tevens schitterend staat in uw tuin, vormt vaak een probleem. Bovendien loop het te veel in de papieren om het door een ervaren klusser te laten doen. Castle dierenverblijven biedt hiervoor een oplossing. De kippenhokken en andere producten die Castle levert, sieren dan ook steeds vaker de tuin van mensen die een kant-en-klaar luxe verblijf voor hun dieren willen. De verblijven die zijn geschilderd in landelijk groen, antraciet of roomwit, gaan door hun stevige constructie en goede kwaliteit van de gebruikte onderdelen jarenlang mee. Maar ook aan de vormgeving is de nodige aandacht besteed. De verblijven van Castle zijn zo gemaakt dat ze in iedere tuin inpasbaar zijn en de dieren voldoende leefruimte bieden. Zij zullen zich er prettig in voelen en dat is uiteindelijk het belangrijkste!

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van uw dierenverblijf te kunnen genieten raden wij aan om de verflaag op het verblijf regelmatig te onderhouden. Zo is het van belang om de verflaag regelmatig te reinigen, dit verlengt de levensduur van de bestaande verflaag. Daarnaast is het aan te raden om ieder jaar het schilderwerk te inspecteren op vervuiling, alg-aangroei, beschadigingen, onthechting en degradatie. Let hierbij vooral op de zon belaste zijden.

Bijwerken van de verflaag

  • De bestaande verflaag dient grondig gereinigd te worden met een verfreinigingsmiddel.
  • Loszittende verf verwijderen door krabben of schuren.
  • De gehele plank, lijst of deur schilderen met originele Castle verf (zie: toebehoren)
Bij groot onderhoud dient het hele verblijf gereinigd, geschuurd en egaal geschilderd worden met originele Castle verf.

Bij normaal tot intensief gebruik zal uw verblijf (afhankelijk van de plek waar het staat) om de zo'n 3 à 4 jaar geschilderd moeten worden.