Hoogvlieger

0,00

Excl. BTW: €0,00

Model:
1010

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Prijs en levertijd op aanvraag!

Duiventil de Hoogvlieger is de grootste van de duiventillen. Deze zeshoekige duiventil is geschikt is voor circa 15 duiven.


De duiventil is heeft drie verdiepingen en is voorzien van een ruime deur, waardoor het hok makkelijk schoon te maken is. De invlieggaten kunnen worden afgesloten met de opklapbare vliegplankjes van red ceder die zijn bevestigd met roestvrijstalen pianoscharnieren.

Duiventil de Hoogvlieger is al gemonteerd en wordt standaard geleverd met een Bankirai hardhouten paal kruis. De paal is 3 meter en moet ongeveer 1 meter in de grond.


Materialen

De wanden bestaan uit rabat van 17 mm dik en het regelwerk is voornamelijk 32 mm x 45 mm Het hout is van een hoge kwaliteit Noord-Europees vuren. Noord-Europees hout wordt op een ecologisch verantwoorde manier gewonnen en verwerkt. Dit geldt ook voor de hardhouten regels die uw producten beschermen het optrekken van het vocht en daardoor langer mee gaan. Dit hardhout is FSC gecertificeerd.

Het plaatmateriaal voor de dakdelen en bodem worden met een computergestuurde robot op maat gemaakt om verzekerd te zijn van uitstekende pasvorm. 
De daken en bodem zijn van SPANO V313. Dit is een zeer specifieke spanoplaat. Spano V313 wordt gemaakt met melaminelijm. Dit maakt de plaat vochtbestendig. De melaminelijm zorgt bovendien voor een mooie gladde afwerklaag die gemakkelijk is schoon te houden.

Voor de dakbedekking is gekozen voor bitumendakleer versterkt met glasvlies en bestrooid met een rode granulaatkorrel. Het gebruikte Bekeart gaas is 1.05 mm dik met mazen van 19 mm x 19 mm.

Er wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardige, milieu en diervriendelijke industriële verf op waterbasis van het merk Drywood. Groen RAL 6009 en de roomwit RAL 1013. Deze verf behoort tot het topsegment en wordt door veel schilders en industriële spuitbedrijven toegepast. Vooraf aan de montage worden onderdelen geschuurd en voorgeschilderd. Het schuren geeft een vlak oppervlak waardoor de verf niet onnodig ver in het hout trekt maar een egaal dikke laag gaat vormen die het hout extra goed beschermd. De veer van de rabatdelen wordt onder andere voorgeschilderd, door warmte en kou zal ieder materiaalsoort gaan uitzetten of krimpen. Door het voorschilderen zullen er geen blanke naden zichtbaar worden wanneer het hout gaat krimpen. Als de onderdelen gemonteerd zijn gaat het naar de spuiterij om gespoten te worden. Spuiten heeft een aantal voordelen t.o.v. schilderen. Zo geeft spuiten een mooie, egale laag. Een ander voordeel is dat de laagdikte die met spuiten kan worden opgebracht per keer driemaal dikker is dan tijdens het schilderen.


Afmetingen:

 

Zonder oversteek:
Lengte excl. oversteek: 140 
Diepte excl. oversteek: 130 
Hoogte excl. oversteek: 175 

Met oversteek:
Lengte incl. oversteek: 170 
Diepte incl. oversteek: 160 
Hoogte incl. oversteek: 175

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder