Volière Toekan

1.195,00

Excl. BTW: €987,60

Model:
1040

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

De Toekan is een zeshoekige volière. Deze volière is uitermate geschikt om een aantal kleinere buitenvogels in te houden. Het gaas van de Toekan is groen geplastificeerd voor een natuurlijke uitstraling van de volière. Deze volière kan ook in verzinkt gaas geleverd worden. De Toekan heeft als optie een draaischijf met twee voerbakken. Zo hoeft u niet de volière binnen om de vogels te voeren, maar kunt u dit gemakkelijk vanaf de buitenkant doen.


Castle Dierenverblijven


De volière Toekan wordt in Nederland geproduceerd. Castle Dierenverblijven voert de volière Toekan al meer dan 10 jaar in zijn huidige vorm met slechts kleine constructieve aanpassingen. Wij weten uit ervaring dat onze producten met gemak 10 jaar staan als ze volgens het onderhoudsschema worden onderhouden. Castle Dierenverblijven staat voor de topkwaliteit en dito service.

Fundering
Om u volière te plaatsen is het verstandig om een extra fundering aan te brengen onder het volière. Wanneer u het volière plaats op zand of in het gras is dit zeker nodig. Dit beschermt u volière tegen rot. U kunt het helemaal dicht maken of alleen onder de randen een extra ophoging maken. Een fundering kan bestaand uit trottoirbandjes en tegels of uit een gestorte betonvloer. Castle kan u een hardhouten klasse 1 fundering leveren. Deze past precies onder uw volière. U kunt u volière vast schroeven aan deze fundering. Daarnaast worden er ook hardhouten klasse 1 piketpalen meegeleverd die u in de hoeken kunt plaatsen. U kunt de piketpalen in de bodem staan en de piket palen bevestigen aan de fundering. Hiermee heeft u bovendien een stormverankering voor uw volière. Maakt u geen gebruik van onze fundering is het aan te raden op een andere wijze uw volière met de bodem te verbinden bijvoorbeeld door aan de achterzijde een paal in de bodem te plaatsen en deze aan uw volière te bevestigen.


Materialen
De wanden bestaan uit rabat van 17 mm dik en regelwerk van voornamelijk 32 mm x 45 mm van hoge kwaliteit Noord-Europees vuren. Noord-Europees hout wordt op een ecologisch verantwoorde manier gewonnen en verwerkt. Dit geldt ook voor de hardhouten regel die uw product beschermt tegen rotten vanaf de grond. Dit hardhout is FSC gecertificeerd.
Het plaatmateriaal voor de dakdelen en bodem worden met een computergestuurde robot op maat gemaakt om verzekerd te zijn van uitstekende pasvorm. De daken en bodem zijn van SPANO V313. Dit is een zeer specifieke spanoplaat. Spano V313 wordt gemaakt met melaminelijm. Dit maakt de plaat vochtbestendig. De melaminelijm zorgt bovendien voor een mooie gladde afwerklaag die gemakkelijk is schoon te houden.
Voor de dakbedekking is gekozen voor bitumendakleer versterkt met glasvezel en bestrooid met een rode granulaatkorrel.
Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige, milieu en diervriendelijke industri?le verf op waterbasis van het merk Drywood. Groen RAL 6009 en de roomwit RAL 1013. Deze verf behoort tot het topsegment en wordt door veel schilder- en spuitbedrijven toegepast. Vooraf aan de montage worden onderdelen geschuurd en voorgeschilderd. Het schuren geeft een vlak oppervlak waardoor de verf niet onnodig ver in het hout trekt maar een egaal dikke laag gaat vormt die het hout extra goed beschermd. De veer van de rabatdelen wordt bijvoorbeeld voorgeschilderd. Door warmte en kou zal ieder materiaalsoort gaan uitzetten of krimpen. Door het voorschilderen zullen er geen blanke naden zichtbaar worden wanneer het hout krimpt. Als de onderdelen gemonteerd zijn gaat het naar de spuiterij om gespoten te worden. Spuiten heeft een aantal voordelen t.o.v. schilderen. Zo geeft spuiten geeft een mooie, egale laag. Een ander voordeel is dat de laagdikte die met spuiten kan worden opgebracht per keer driemaal dikker is dan tijdens het schilderen.

Opbouwen
U kunt u volière zelf bouwen met de meegeleverde schroeven en beschrijving. Het volière wordt geleverd in pakket formaat waarbij de panelen al zijn voorgemonteerd en geheel geschilder van binnen en buiten. Bijvoorbeeld in het voorpaneel zit de deuren al in, het glas in het venster en het gaas op de frames. U hoeft enkel de panelen te bevestiging. Het dak wordt voorzien van dakleer welke u met meegeleverde nagels kunt bevestigen aan de dakplaten. Het is erg simpel in elkaar te zetten. Gezien wij werken met mallen, robotgestuurde zagen en wij de producten geoptimaliseerd hebben voor eenvoudige montage is dit iets wat veel van onze klanten zelf doen.
Het is ook mogelijk dat wij u het product gemonteerd aanleveren. Ook kunnen wij het voor u ter plekke monteren. Een opbouwteam van Castle Dierenverblijven komt dan na u toe en zet het voor u in elkaar. Click hier voor de kosten van montage ter plekke met een uitgewerkt voorbeeld.


Afmetingen:

 

Zonder oversteek:
Lengte excl. oversteek: 120 
Diepte excl. oversteek: 115 
Hoogte excl. oversteek: 220 

Met oversteek:
Lengte incl. oversteek: 150 
Diepte incl. oversteek: 140
Hoogte incl. oversteek: 220 

Als pakket:
Lengte Pakket: 185 
Breedte Pakket: 95 
Hoogte Pakket: 40

 

Gewicht 75 kg

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder